een beetje vreemd maar wel lekker
hey lekker ding kom eens hier
en je bent een snoepie
dat hoor ik graag
het vreemde is dat jij
het andersom verwacht
maar ik ben natuurlijk
en zit je niet achterna
hoewel misschien op mijn manier
never knew you think so different
well, to pick me up
you should know
ik versier nooit een vrouw
ben alleen in de buurt
als jij het doet
een beetje anders dan de rest
or different then usual
well i dnot know
but its the way
we man were build thats how i feel
at the beginning of my origin
a child longs for his mother
a woman chases man
and the only time i follow
is when you show the way to go.
~~