Zonsopkomst in een mist van puur geluk
Roze wolken van herinnering
Drijven vredig in een Zee van blauwe Hoop
De overweldigende schoonheid
grijpt me naar de keel
Als het besef groeit
dat deze brandende Hemel
onze
- zelfs op afstand nog vurige -
Liefde
symboliseert