Een traan vloeit over mijn wang.
Zie je nu wat je me hebt aangedaan?!
Waarom ben ik zo verliefd op jou?
Het is tijdverspilling!
Ik voel mij te lelijk, te dom, ik voel mij een seut.
Jij bedoeld het niet slecht.
Maar ik ben zo gek op jouw ik kan het niet helpen.
Ik haat mijzelf!
Zie je nu wat je me hebt aangedaan!!!