als jij er niet zou zijn
zou er geen reden zijn voor een glimlach
als jij er niet zou zijn
zou ik geen reden hebben om te leven
als ik alleen mezelf had
zou ik naar de hemel gaan
om je daar te vinden
waar zou ik zijn zonder deze droom
waar zou ik zijn zonder jou
ik zou in mijn handen kunnnen klappen
maar jij zou het niet horen
ik zou het kwaad kunnen verjagen
maar jij zou het niet zien