Het is niet de dood die je bevriest
het is het einde dát bevroren is
de dood is de kleur van de ondergaande zon
rood, warm en vredig
het is niet de dood die je bevriest
je weet dat na de dag er een nieuwe komt
leven gaat door
het is niet de dood die je bevriest
het is je ziel die je lichaam verlaat
rood warm en vredig
het is het einde dat bevroren is
het is niet de dood die je bevriest