Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Als ik aan je denk..
Als ik aan je denk
zweven mijn handen boven het papier
niet wetend waar te beginnen
het hart aangenaam verdoofd
als blauwe lijntjes van plezier
stromen de gedachten
al krullend uit mijn hoofd
staat de tijd heel even stil
bevroren als een druppel
hangt hij aan een zijden draad
alles wat ik dromen wil
gevangen in zijn gouden glans
wanneer hij langzaam verder gaat
dan tikt de regen op de ruit
een waarlijke wintermelodie
op het ruisen van de wind
gaan even alle lichten uit
één ontzettend mooi moment
is de wereld niet meer blind
de dauw geweven in de lucht
als zacht gesponnen zilver
glinstert in het vroege licht
ontsnapt een zoete zucht
geluidloos van mijn lippen
en het duister zwicht
voor de adem van het leven
als een frisse lentebui
die mij wil laten weten
alles wat ik hoef te doen
is aan jou te denken
om al het ander te vergeten
Reacties op dit gedicht
milamber vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Fri..
:
Vrijdag, januari 28, 2005 22:02
wat een prachtige poëzie,
zo mooi omschreven
Liefs, Frida
ps: schrijf maar vaker zo mooi:)
_blub
:
Vrijdag, januari 28, 2005 19:00
Heel erg mooi :)
*JoYce*
:
Vrijdag, januari 28, 2005 16:40
Weer zo'n prachtig gedicht :)
Echt.. Heel mooi geschreven:)
Kus mij
Over dit gedicht
Auteur:
milamber
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
27 januari 2005
Thema's:
[Liefde]