Ik heb een rot gevoel,
het gevoel dat me iets dwarsligt.
Dat ligt op een gevoelige plek hoor!!!!
Het is een meisje uit mijn klas, ze denkt da ze alles is en alles kan krijgen!!!
Ze pakt mijn allerbeste vriend af, die ik al meer dan 7 jaar ken!!!
Ze vrijt hem gewoon op, is dat ni erg?
Veel liefs