Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Mij en mijn tevreden zelf
Naast mij op dit podium
Mijn trouwste kameraad
Al mijn bestaan vertolkt
In een instrument onder mijn naam
Het publiek staat het mij toe
Nog een keer te bewijzen
Dat wat mijn natuur gedoopt is
Te troosten in haar waanhoop
Zonder wezenlijk verschil
Lijkt dit heden te bewegen
Als een eindeloos wolkenveld
Onder een zomerblauwe lucht
Glimlachend nu om dit bestaan
Alles wat het hier mag heten
Breek ik de dag door niet te denken
Aan kringelende kiezelstenen
Stel ik zou vandaag het leven laten
Dan zal ik morgen harder lachen
Om aan het einde van die dag
Niet meer te weten wat te doen
© G.J. Sterenborg 29-01-2005
Reacties op dit gedicht
Gevoelig vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Gevoelig
Gecontroleerd door:
-Suus-
Gepubliceerd op:
29 januari 2005
Thema's:
[Winter]