Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Maak Mijn Hart Weer Blij
ik zag je staan daar in de hoek
zo iemand als jij
ja daar was ik al lang naar op zoek
mijn hart was weer blij
mooi lief aardig en vol hartstocht
hoe had ik kunnen denken
dat jij mij ook zocht
en mij warmte kon schenken
stil keek ik je in je ogen aan
en jij keek in die van mij
op dat moment leek de wereld stil te staan
en was mijn hart weer blij
mijn hand in de die van jou
jou hand op mijn arm
ogen als een hond zo trouw
een moment kreeg ik het warm
jou lippen op de mond
je handen op mij dij
stond genageld aan de grond
en was mijn hart weer blij
ik moet gaan zei je zacht
ik zei dat wil ik niet
ik zie hoe je me verlaat
en ik voel weer verdriet
als we elkaar ooit nog zien
kijk je dan weer naar mij
kussen we elkaar dan weer misschien
en maak je mijn hart weer blij
ook al was het voor 1 nacht
het was veel meer voor mij
dus laat weten dat je ook op mij wacht
en maak mijn hart weer blij
Over dit gedicht
Auteur:
karin
Gecontroleerd door:
schaapje
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Onzekerheid]
[Verliefd]
[Liefdesverdriet]