Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Val me niet meer aan...
Val me niet meer aan
want ik heb al verloren
in de strijd om het bestaan
verdiende ik als mijn sporen.
Elke dag buig ik mijn hoofd
en laat ik me gaan
vroeger was ik sterk
kon ik het leven aan.
Vroeger was ik een meisje
nu ben ik een vrouw
maar ik leef niet echt
ik weet niet wat ik kan.
Een leven van sterven
is een hel op aarde
dit leven zo beleven
heeft geen enkele waarde.
Ik staat klaar om te vertrekken
geen dag is me meer te vroeg
ik weet dat het nog erger kan
maar 't is al erg genoeg...
Reacties op dit gedicht
_Sweet_Me_ vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
_Sweet_Me_
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
29 januari 2005
Thema's:
[Leven]
[Eenzaamheid]