Een strijd tussen mijn gevoelens,
een strijd die niet zo hoort te zijn.
Samen zijn we niet gelukkig,
onze keuzes doen elkaar pijn.
Niet meer weten wat te doen,
niet meer weten of ik van je mag houden,
Ruzie en discussies over en weer,
hoe moeten we zo een relatie behouden?