mijn leven gaat in cirkels
rondjes voornamelijk snachts gedraaid
met een gemiddelde snelheid
van een kilometer of tachtig
avonturen en discussies
sociale pedagogie
met een vleugje romantiek
dansen met wildvreemden
denen noren zweden
en de schotten niet te vergeten
altijd goed voor een
celtic laugh
guys from liverpool
city of a singer
and very strange
i seem to be the only
american that still refrains
Ha je probeert het ook te spreken
maar ik hoor het toch
schoolengels
mijn glimlach is mild (geworden)
zullen we gewoon nederlands spreken
want we zijn toch in amsterdam
ik passeer the airport
and almost almost
the temptation is too big
o i would like to have
a manhatt'n coffee
gettin rich while we speak