Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Geen moer
Geen moer
ik geef haar alles wat ik heb
met liefde ruimte en respect
haal het onderste uit de kast
verjaag elke ongenode gast
en nu zit ik hier kant en klaar
en zie nog steeds geen
duidelijk teken
ben ik weer de sigaar?
verschillende culturen
chaotiesche situaties
veel praatjes
en weinig gevulde gaatjes
enfin binnenkort is het valentijn
maar kan het niet wat vlugger
bijvoorbeeld vanavond nog
ik hou de telefoon maar vrij.
~~
Reacties op dit gedicht
Frank EastWest vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
psych
:
Zondag, januari 30, 2005 21:25
leuk gedicht,,,gr,,,psych,,,
remie
:
Zondag, januari 30, 2005 21:06
nr....????? liefs Remie
Over dit gedicht
Auteur:
Frank EastWest
Gecontroleerd door:
Firebolt
Gepubliceerd op:
30 januari 2005
Thema's:
[Delen]