Waarom ben ik een pessimist?
Diegene waar ik van hou, diegene waar ik naar verlang
diegene houd niet van mij, verlangt niet naar mij.
Waarom? Ben ik te lelijk? Ben ik te stom?
Ik kijk in de spiegel. Wie staat daar nu?
Ik haat mijn eigen ik wil dood en toch niet.
Waarom ben ik zo lelijk? Waarom ben ik zo stom?
Waarom kan ik daar niets aan veranderen.
Als iedereen zijn eigen kon veranderen dan was iedereen pas blij of toch blijer.
Waarom kunnen wij dat dan niet?
IK HAAT MIJZELF!!!!!