Vriendje van me
Vanmorgen zag ik je staan
In het licht van de maan
Ik stak me hand naar je op
Maar je zag me niet
Ene kant was ik blij
Maar aan de andere kant ook weer niet
Er is iemand anders in je leven gekomen
Waarom ben ik dat niet??
Gek van jaloezie en
Te bang om je kwijt te raken
Je te verliezen aan die gene
Ik had je zo graag aan me zij gewild
En ik begreep dat dat niet ging
Ik accepteer dat maar die gevoelens blijven
Jaloezie, beschermend het is bijblijvend
Maakt niet uit hoe je het noemt
Blijf mij vriend voor altijd
Wil je me dat beloven
Zonder jou kan ik niet leven
Altijd lol maken wij 2
Geheimen delen
Maakt niet uit hoe het gaat
Wij zijn er altijd voor mekaar
Ben blij met jou weetje dat
Mijn vriend voor altijd
Heb misschien wel meer gevoelens voor je
Maar die onderdruk ik wel
Ik gun je die gene
Ik vindt het leuk
Als je maar niet verandert
En je zelf blijf dat ik altijd iemand heb
Waar ik op kan vertrouwen
En altijd op kan bouwen
Dat ben jij weet dat wel
Ik ben er ook altijd voor jou
Als je dit lees ik hoop dat je me begrijpt:) Hvj Meis