Een mensen leven is niet om mee te spelen ,
We hebben het niet in de hand wie de kaarten op zal delen,
Maar wat kan jou dat schelen?Je geeft geen gehoor aan bevelen,
Dit is een vrij land een democratie,wat goed zorgt voor zijn natie,
Zie het onder ogen wij leven in een perfekte sitautie,
en onder tussen voel ik mijn frusstatie groeien,
teveel mensen die met mensen levens knoeien als of het lucht is,
of heb ik het mis?
Het bewijs mijn visie,Wat wordt geleverd door de televisie,
god zei dank zit ik er niet tussen in het einde van het begin een hersenspin, metaal fysieke slachtpartijen de arme burger die wereld weid zit te leiden,
Is Bill Gates zijn miljarden plan weer aan het voorbereiden,
Politicie's beloven veel maar de mens ziet weinig dit is niet meer geinig, de euro is de weg naar Amerika 2 nee?Hel ja dit is geen spel.
Dit is zowat als waar een taal een land opgedeeld in staten,
Een perfekte leefomgeving een europa allemaal staten een geheel,Te veel straten er ontstaan ghetto's grote jongens kweken pinnokio's als Gi Petto en er is nog veel meer in petto.