Hoever je ook gaat
De horizon waarnaar je reikt
Ligt altijd een beetje verder
Dan wat je had gedacht
Je hebt altijd iets,
Zo blijkt
Waardoor je dromen blijven
Terwijl je wacht
Wacht tot je het licht ziet
Van de regenboog
Aan het einde
Van de wereld...
Waar het allemaal begon
Je hebt altijd wat over
Waardoor je toch weer
Een stapje verder gaat
Naar de horizon