Nog maar 16 ik wil dit niet,
ik heb toch nietsgedaan,of wel?
ik wil dit niet maar hoe maak ik er een einde aan.
Bang...bang dat ik iedereen kwijtraak.
Ik wil niet dat iemand anders pijn heeft...
steek dat mes dan bij mij in mijn eigen lichaam...
veel kan ik toch niet voelen, want door mijn gevoel is hij al gestoken.
Alles opgeven? moet ik dat weer doen?
Een belangrijk deel van mij, ben ik al kwijt.
maar komt langzaam terug.
Ik heb geen lef,ik ben bang en durf niets.
het enige wat ik wil, is niemand lastig vallen.
geen oorzaak zijn, van het gevolg dat komt.
Bijna alles wordt wel beter.
bijna alles wordt wel nieuw.
het komt allemaal wel goed.
maar wanneer lieve wesley is er nog zoon jongen als jij
ik hoop het wel en dat ik dan heel erg gelukkig met hem wordt ik hou heel erg veel van je dag lieve schat
rust zacht dikke zoen van larissa