Ja hoor
Het gaat gewoon
net als alle andere keren
Ik kan het niet weren
Ik wil niet
weer een gebroken hart
Liever altijd alleen dan
dat, voor mij part
Je praat tegen mij
Ik kijk op
Word weer helemaal blij
Jij bent lief en helemaal top!
Maar ik niet
En dat is het probleem
Het moet nu stoppen
Voor het weer tranen giet
Jij denkt toch niet
hetzelfde over mij
En dat is dan de zoveelste
In die, voor mijn gevoel,
veel te lange rij...