Mijn gevoelens zijn verslokt
mijn hart is te diep in mij
en bevroren
niets maakt me nog blij
mijn leven is verloren
De avond valt nu neer
de wind blaast haar laatste zucht
mijn lichaam doet zo'n zeer
toch ben ik opgelucht
weldra staat mijn ster te fonkelen
hoog boven 't aards paradijs
en verlaat ik diegenen
die ik zo dierbaar ben
en mij zo dierbaar zijn
De enige troost die er dan zal zijn
is dat we ooit verenigd zullen zijn
Dit heb ik enkele jaren geleden geschreven, toen voelde ik me heel slecht. Nu voel ik me nog steeds niet goed, maar ik blijf vechten.