Nooit Meer
Iets in het verleden,
Doet mij veel verdriet.
Ik heb dan ook geleden,
Hoop op geluk in ’t verschiet.
Gebeurd is het zeker wel,
Vergeten doe ik dan ook niet snel.
Hoop dan ook elke keer,
Dat het niet meer gebeuren zal, nooit meer.
Het doet ook zoveel pijn,
Is ook echt bepaald niet fijn,
Wanneer het m’n gedachten voorbij schiet, telkens weer.
Een herinnering uit het verleden die ik niet wil,
Waardoor ik heb geleden en hoop dan heel erg stil,
Dat het niet meer gebeurd, nooit meer.