jouw vriendschap betekent
heel veel voor mij
als ik verdrietig ben
dan maak jij mij
altijd weer blij
ik kan op je bouwen
en ik kan je altijd
vertrouwen
ik weet dat ik soms
gesloten kan zijn
dat is voor jou
niet altijd even fijn
want dan zeg ik niets
dan ben ik stil
maar jij weet dan precies
wat ik nodig heb
en wat ik wil
jij weet wat ik dan voel
dan weet jij nu ook
wat ik hiermee bedoel
jij bent een echte vriend
daarom dit bedankje
jij hebt het verdient