totale chaos
glimpen paradijs van wel 10 meter lang
regende pijpestelen van een kilometer
op het gladde asfalt koud behang
sta je te toeteren tegen een dove
of gewoon de verkeerde kant
uit te schreeuwen
zingen doe ik maar in stilte
heb mijn instrumentje eindelijk terug
vind een vrienden muzikant
nou dat mag wel in de krant
maar liever niet
tenzij in kleine letters
ach wat ik heb nog vermommingen zat
moet een auto kopen al dat reizen
heeft zijn prijs, al wordt
heel de wereld nu geholpen
ik wil mijn eigen paradijs
leer om reet te laten roesten
zet liever een whiskey voor me neer
en hou in godsnaam op met dat gejammer
als de echte kussen zijn mislukt
had je je lippen de verkeerde kant op
of droeg ik een te grote wollen muts
~~