Vader ik mis je!!
Vader... Je bent er al zolang niet meer!!
Vader... Het doet nog altijd zeer
Vader... Hier sta ik weer alleen
Vader... Weer geen armen om me heen
Vader... Heeft het leven dan nog wel zin??
Vader... Ben ik dan te min?
Vader... Ik hou van iedereen
Vader... Dat houdt me op de been
Vader... Iedereen houdt niet van mij
Vader... Mijn hartje is niet blij
Vader... Je zit nu zo hoog
Vader... Maak die tranen droog
Vader... Het blijft maar knagen
Vader... Wilde nog zoveel aan je vragen
Vader... Ik ben al zo lang eenzaam
Vader... Houden van is zo aangenaam
Vader... Kon ik het allemaal maar snappen
Vader... Wordt moe, van al dat natrappen
Vader... Ik wil zo graag eens gelukkig zijn
Vader... Iemand naast me, dat is zo fijn
Vader... Die ene herinnering die ik heb van jou
Vader... Je armen om me heen, ik had geen kou
Vader... Ik verlang er zo intens naar
Vader... Ik hou van je... Dat is Waar!!
Vader... Je jongste zoon mist je zo erg. Hij zal proberen
om liefde te blijven geven. Wat hem op de been
houdt om te blijven leven!!