Mijn eerste dochter.
Vandaag werd ik vader van een stoere meid,
nee geen kleine meid, maar al een flinke tante
een die al weet van wanten
een die al het nodige heeft gedaan
om zichzelf en anderen te redden
een dochter om trots op te zijn
ze kan zelfs goed dichten
met woorden die verlichten
ze is stoer en flink en staat
al op haar eigen benen
ze is mooi en aardig, gul van hart
net zo als haar vader.
lieverd,
we passen heel goed bij elkaar..
ik ben erg blij met jou.