Ongeduldig boos en lief.
snap het dan es eindelijk
ik hou van jou en jij bent vrij
lees me en begrijp
een hele site heb ik eraan gewijd
om terug te kunnen keren
naar hoe het ooit was
maar niet alleen
wat heb ik daaraan
ik hou van mensen om me heen
liefde in vrijheid
daar gaat het om
dus ik hoop dat ik je nu es eindelijk bereik
en dat het afgelopen is met
een antwoord als:
Als vriend?
als ik zeg ik hou van jou.
Weet ik veel, ik hou van jou
alsjeblieft, dankjewel
is het goede antwoord
want ik ben vrij om te zijn, te voelen
en laat dat nou es eindelijk achterwege
dat oude k* gedoe
het maakt me zo moe
het oude denken dat
dat liefde claims legt
tis al 2001
ik ben veel jonger dan menigeen
die nog in de vorige eeuw leeft
met zijn oorlog en zijn haat
het wordt misschien weer tijd
dat ik je opnieuw verlaat.
zodat je tijd krijgt om te denken
en wennen kan aan het idee
van een echte man, een man van de zee.