ik ben weer terug op de freaks,
na een korte tijd met wat rust,
ik zal jullie gedichtjes weer met volle aandacht gaan lezen,
alleen nog niet altijd reageren bewust..
ik ben nog niet helemaal de ouwe,
van de dingen die zijn gebeurd nog een beetje moe,
ik kom terug al gaat het even wat langzaam,
maar beetje bij beetje kom ik weer naar de freaks toe..
ik zal me af en toe weer laten zien,
soms met een reactie of een gedicht,
binnekort ben ik er weer voor de 100 procent,
en weer volledig op de freaks gericht..