WAT IK MOET LEREN
Ik vind het moeilijk om te leven,
Om in stand te houden wat ik heb.
Om mijn lichaam respect te geven
Niet mijn eigen wereld schep.
Met een ziekte omgaan
je gevoelens uiten
een relatie aangaan
en ook je werk niet uitsluiten
En al die dingen te combineren
lukt me niet zo goed
mijn mening geven is iets wat ik moet leren
Maar ook "nee" zeggen als het moet.
Niet het bed delen met iedereen die je aandacht geeft
toch doe ik het, dat is zeker niet goed
Door hebben dat je hier op aarde voor je zelf leeft
En niet alles opgeven omdat het van een ander moet.
allemaal dingen die ik moet leren
misschien kom ik dan nog ergens
Ik kan het in iedergeval proberen
als je het niet probeert kom je helemaal nergens..