Al die prachtige dames op een rij
Knipoog en lach, blij blij blij
Borst vooruit, kin omhoog
En houdt ondertussen een betoog
Over alle ellende in de wereld en alle pijn
Hoe het allemaal beter zou zijn
En hoe je dat voor elkaar gaat krijgen
Terwijl je ondertussen nog geen enkele kraal kan rijgen
Om maar van je intelligentie te zwijgen
Maar zo zal jij enorm op de maatschappelijke ladder stijgen
Jij weet het allemaal wel in je hoofd
Terwijl je elk meisje van haar vriendje berooft
Want wie zegt dat uiterlijk niet telt?
Dat doet het wel, is jou altijd al verteld
Dus zorg dat je die kroon wint
Ga huilen als het je anders niet zint!
*Dit is maar sarcastisch bedoeld, ik heb helemaal niets tegen mensen die meedoen met miss verkiezingen, zou ook wel zo knap willen zijn. Ik weet ook dat het vooroordeel over deze mensen, dat ze dom zijn enzo, niet klopt, wees gerust ;)*