Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Balkenende
Last van mijn voet
Een grote wond
De dokter kwam langs
En vroeg wat ik er van vond
Ik zei niemand snapt het
Ik heb het beste ermee voor
Dit land heeft het moeilijk
Economische crisis daar komt het door
Elke dag in de kamer
En weer een debat
Krijg van een heel land te horen
Dat ik de armen vergat
Het is ook niet simpel
Maar bezuinigen moet
Als iedereen meehelpt
Gaat het allemaal goed
Protesten en demonstraties
Ondersteund door de vakbond
En ik krijg hier kaartjes
"Blijf ziek vuile hond!"
Ruzie ik in de kamer
Lpf sukkelt wat aan
Ik word er moe van
Waarom word er niks aan gedaan
Dan heb je nog grappen
Satire heten dat
Ik kan er niet om lachen
Ik heb het daarmee gehad
Laten we allemaal samenwerken
Dan komt het goed
Allemaal rustig nadenken
Zoals het in een nederland moet
Dat is niet wat ik bedoelde
U begrijpt mij niet goed
Wat ik bedoelde mr. Balkenende
Is hoe gaat het met uw voet
Reacties op dit gedicht
Aengelus vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Aengelus
Gecontroleerd door:
;o)x
Gepubliceerd op:
02 februari 2005
Thema's:
[Humor]
[Satire]
[Ironie]