Verdomme.
Verdomme zo gaat het toch niet,
jij hebt pijn en verdriet
en ik zit hier en zie je niet
laat me dan weten hoe het gaat
sta je ergens op straat
of zit je op je kamer
bevroren af te wachten
tot er weer nieuwe klappen vallen
ik doe wel gek en vrolijk
maar voel heus wel wat er is
ik ken je toch al goed
lieve suus doe iets
laat iets horen
blijf niet langer
bevroren, probeer als het lukt
die angst even te verlaten
zodat we kunnen praten
alsjeblieft.
maar ok als het niet gaat
doe dan maar wat jij het beste vind...
laat me weten hoe het met je is.
ik stuur je echt niet weg
want deze problemen hebben wij nu samen
----------------------
mijn sms doet het niet..
neem om te beginnen een nieuwe nick
voor deze site, en andere chatboxen.