telkens
haal ik alles overhoop
zonder besef
de pijn komt dan des te hard achteraf
bedole het nooit zo
zoals het gebeurd
weet meestal niet eens
wat ik heb misdaan
maar toch is het altijd mijn schuld
en waarom
waarom gebeuren zulke dingen telkens opnieuw?