Vandaag heb ik een tijdje afscheid genomen
het moest er toch ooit eens van komen
maar ik weet nog niet wat het met me doet
maar ja het komt ooit wel weer eens goed
het liefst zou ik blijven
maar dat kon ik op m'n buik schrijven
heb kansen zat gehad, maar nooit wat mee gedaan
alles laten gaan
misschien is het beter zo, even tijde rust
langzaam terug roeien naar de kust
het zal moeilijk worden maar ik zal blijven vechten
ook al kan ik me aan niemand hechten
de tijd die vliegt voorbij
en wie weet ben ik al snel eindelijk vrij
zie wel wat het leven me geeft
ik ga voor het feit dat je maar een keer leeft
carnaval staat voor de deur
dus dat wordt weer aan de sleur
lekker wegzuipen en nergens aan denken
beter er nog eentje inschenken