Onberijkbaar
liefde kan echt pijn doen ik heb moeten kiezen tussen drie mannen,je kent da in het begin wa dom doen maar dan kwam de rialieteit ik moest een keuze maken ik twijfelde tussen twee. ja wa moet ik doen kheb dan maar gekozen ik ben nu al twee jaar tesamen.
maar er blijft nog altijd eentje diep in men hart mijn vaste vriend ook maar van die ander is het anders kweet niet hoe ik het moet uit leggen.
hij werkt achter een bar en als ik binnen kom oh hij kijkt zo lief onvoorstelbaar.
maar er is 1 probleem ik heb al drie keer men vaste vriend laten vallen voor hem,maar hij wil niet hij wil maar niet komen naar me,vraag mij niet waarom ik weet het niet hij wilde me anders altijdt.
is het omdat hij een kleinen heeft ligt het aan zen oude(38j) ik ben 23j.Ik weet het niet hij weet dat ik er niet van maak.
Ik ben ten einde raad ik zie hem zo graag maar hij wil het niet zien,maar toch iedere keer dat hij me ziet fonkellen zen ogen en er mag niemand met me praten maten ofzo van mij dat hij nie kent dan kijkt hij naar me op een manier dat hij me in de gaten houdt.
ik weet het niet meer