Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
weg..
als ik denk aan je lach
je traan om de angst binnenin
huil ik zachtjes in mijn kussen
zodat niemand me horen kan
als ik denk aan de dingen
van ons samen
even terug in de tijd
is niet wat ik wil
ik wil vooruit
ik denk aan wat de toekomst me zal brengen
samen met jou
een ander
opnieuw vertrouwen is niet erg
het verleden loslaten is wat ik moet doen
wist ik maar de juiste keuzen te maken
weten wat ik voel
verliefd? gelukkig? pijn?
ik weet het niet...
*verder met mjn leven dat is wat ik nu moet doen..*
Reacties op dit gedicht
blue eye vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dindy
:
Vrijdag, februari 04, 2005 19:46
Enorm mooi verwoord....
Kusies Dindy
Over dit gedicht
Auteur:
blue eye
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
04 februari 2005
Thema's:
[Geluk]