Een beetje spelen en dollen
in dat kleine, vierkante raam.
Een beetje lachen en springen,
want morgen komt er aan…
Morgen, een dag vol leven,
twee lachende gezichten.
Méér dan morgen wil ik jullie geven,
voor heel mijn leven dicht-en.
voor Jurgen en Elena...