Dag vreemde man,
die op een dag bij ons binnenkwam
de nieuwe vriend van men ma?
achteraf kwam de waarheid,het was m'n pa
wat ben je hier verloren?
je keek niet naar me om,toen ik werd geboren
ik was een ongelukje of weet je dat niet meer?
steeds moet ik trug aan die woorden denken,het doen zeer
waarom ben je nu gekomen?
als ik aan je denk,voel ik traantjes stromen
waarom kwam je nu plots trug?
je verliet ons achter mama's rug
toen je me zag,toonde je me een lach,
ik keek alsof ik je niet eens staan zag