Hier splitsen onze wegen
Wildernis aan beide kanten
Elk alleen
Zijn eigen weg
Waar gaan we heen?
Wat zullen we tegenkomen?
Zullen andere wegen de onze kruisen?
Nee, kijk niet achterom
Loop door
Dit is jouw weg
Alleen jij kan ze belopen
Alleen jij kan ze beginnen
En beëindigen
Jouw weg
Geen andere weg
Is net als de jouwe
Nee, kijk niet of je mij nog ziet
Door de bomen heen
Ook ik loop door
Ook ik ga mijn eigen weg
Andere wegen zullen de onze kruisen
En we zullen opnieuw leren
Om samen met iemand die weg af te leggen
En misschien ooit,
ja misschien wel ooit…
Komen onze wegen weer samen
En dan zullen we elkaars hand nemen,
Kijken naar de horizon,
En samen onze reis beëindigen.
-hééééééééél cliché, ik weet et =) kon het gwn niet laten =p-