ONBEREIKBARE LIEFDE
Als hij met me praat, voel ik hoe mijn hart gaat gloeien
Als hij naar me lacht, dan ga ik zweven van plezier
Als hij naar me kijkt, krijg ik plots geen adem meer
Als hij me heeft aangeraakt, dan blijft die plek voor eeuwig gebrandmerkt
Zijn woorden zijn zo zoet als honing waar je niet genoeg van krijgt
Zijn lach is zo fonkelend als de sterrenhemel in een heldere, warme zomernacht
Zijn ogen zijn zo diep als de oceaan waar je zo in verdrinkt
Zijn lippen zijn zo warm als een heet vuur dat niet meer geblust kan worden
Hij is mijn droom
Hij is mijn leven waarvoor ik alles wil geven
Hij is mijn wereld waarop ik bouwen wil
Hij is mijn prins op ’t witte paard
Woorden komen tekort
Lach wordt anders begrepen
Ogen zien het nog altijd niet
En zo blijven jouw lippen onbereikbaar
Onbereikbaar voor mijn liefde