leeg
ik voel me leeg
zo leeg als ik me maar kan voelen
vanbinne..
leeg alles is leeg
deze ruimte is leeg..
ik voel een pijn
een helse pijn
in mn arm..
litekens die ik zie
littekens die ik er zelf zette
ik loop
zo hard als ik maar kan lopen
ik stop
ik voel die pijn weer
brandende pijn
ik naar mn arm
hij is rood
en toch ook wit.
ik zie
ik zie de krassen die ik erin maakte
ik hunker
hunker naar een nieuw
nieuw liteken dat ik kan maken
over die anderen heen
maar neen het mag niet
opnieuw voel ik me leeg
ik kan niet
ik mag niet
mag niet krassen
daar waar ik altijd kraste
ik heb niets meer
niets meer om voor te leven..
en toch..
neem ik het
zet ik het
en snij ik..
leeg voel ik me
ik zie je stromen..
ik voel me leeg..
zwart..
voor mijn ogen..
ik word wakker
op de grond..ik roep HELP maar niemand die me hoort..ik kijk naar mn arm.. nog steeds zie ik het stromen ik roep nog eens geen recatie maar wil ik wel dat iemand me hoort
neen..
rustig sluit ik mn ogen
en neem afscheid van de wereld
vaarwel