tranen van geluk
tranen van verdriet
en tranen van pijn
tranen die overal voor kunnen zijn
iemand die je kent
die ziet hoe jij je voelt
iemand die om je geeft
en weet wat jij bedoeld
zo iemand hebben we allemaal nodig
om onszelf te zijn
iemand die je respecteert
door dik en dun, groot of klein
zonder vrienden
zo eenzaam en alleen
kan mijn gevoel lijden
tot tranen voor verdriet en pijn
tranen schrikken naar voren
bij het spreken over jou
ik voel me warm van binnen
kom terug en gauw
ik sluit mijn ogen
en denk allen aan jou
vrienden heb je nodig
kom terug en gauw
ik voel me alleen
alleen zonder jou
jij vult de leegte
die in mij schuilt
achter de leugen
zit de ware ik
en jij vult die aan
en ziet de echte mij staan
als jij ooit huilt
zal ik je troosten
met alles in mijn macht
zal ik er zijn voor jou dag en nacht