*.~·troep·~.*
mijn kamer is een en al troep
alles ligt overal.. maar niks
ligt waar het liggen hoort
maar ik weet het wel te vinden
cd's liggen overal verspreid
wel in hun hoesje, wil geen beschadiging..
schoolboeken liggen overal op en onder
dat blijkt al geen verrassing..
was ligt nog net wel in de was
maar tassen liggen echt overal
wil het wel een keertje opruimen
maar weet nooit waar ik beginnen zal
ik ben vandaag een beetje begonnen
maar het is nog steeds onoverzienelijk
misschien moet ik toch maar eens verder
want dan word het meer gebruikers vriendelijk..
troep:
" Alleen de persoon waarvan de troep is
weet te vinden waar alles ligt
voor de anderen om de persoon heen
is er door de troep heen geen zicht..
Als iemand om de persoon heen
een beetje troep op opruimen gaat
is de persoon ineens alles kwijt
en vormt er weer troep vroeg of laat "
tja.. troep gaat nooit weg..
*.~·liefs·~.*