Ik sluit men ogen voor feiten,
dat je me dit steeds aandoet...
Er komen ooit wel eens tijden,
dat dit me niets meer doet...
Dat je lieve woorden vervagen,
dat je verschijning stilletjes aan gaat verdwijnen,
dat ik mezelf niet meer moet afvragen,
waarom ik keer op keer moet wegkwijnen...
Ooit komt die tijd...
dat je me niets meer doet,
ooit komt er een tijd...
dat ik niets meer van je moet.