studeren
wat studeren?
ja studeren...
maar wat studeren?
oo wàt studeren?!
juist wàt studeren?
wat wil je dan
iets met kinderen
ooo SPH
nee geen SPH
maar wel met kinderen?
ja wel met kinderen
vraag het aan je ouders
die zeggen economie
o dus niks met kinderen?
nee niks met kinderen
hmm
en wat wil je zelf dan?
PABO
oh dat is met kinderen
ja en zonder steun van ouders
oh vervelend, en pedagogische wetenschappen aan de universiteit dan?
ja daar zat ik ook al aan te denken
waarom doe je het niet dan?
omdat ik juf wil worden
aha
dan weet ik het ook niet meer
nee dat dacht ik al, niemand weet het
ik ga wel worst verkopen bij de hema