ik loop door de straten
bij het licht van de donder
als in de verte
de laatste hoer
haar venster sluit
zie ik in natte vlakken
jouw naam gespiegeld
als jij in mij gelooft
dan geloof ik in jou
als jij me vertrouwt
dan vertrouw ik jou
ik loop langs de grachten
onderweg naar een paradijs
mijn vrienden en ik
we betalen de prijs
met een verbeten lach
roken we ons stijf
het bier is allang op
en shit de koffie ook
als ik in jou geloof
geloof je dan in mij
als ik jou vertrouw
maakt dat je blij
ik loop langs onbekende wegen
de sterren dirigeren het kompas
windstil en ijzige huiver
doordringen bijna mijn huid
maar in de warmte van mijn hart
ontstaan nieuwe octaven
van een een fijner geluid
als jij in mij gelooft
als jij me vertrouwt
kunnen we geen fouten maken
als ik je vertrouw
als ik je geloof
dan zijn we samen