Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Hoofdprijs :-)
Hoofdprijs :)
Als ik eens een grote prijs zou winnen
Wat zou ik er dan mee gaan doen
Het is heerlijk om erover te dromen
Wat te doen met zoveel poen
Verdelen onder de armen
Zei mijn oude baas heel vaak
“Onder de linker en de rechter”
Daarmee stak hij altijd de draak
Ik denk dat ik stop met werken
Neem meteen mijn ontslag
Schrijf een kort onslagbriefje
En dien hem in met een dikke lach
Ik ga eens lekker op vakantie
En ik geef een geweldig feest
Maar alleen dan voor diegenen
Die altijd mijn vrienden zijn geweest
Misschien kan ik beter niet verhuizen
Want anders is het geld zo op
Lekker onopvallend rentenieren
Ik neem als hobby misschien een job
Ik moet er nog maar eens over denken
Ik weet het nog niet zo goed
Maar nu kan ik nog lekker dromen
Wat te doen met zo’n tegoed
Reacties op dit gedicht
Artifex vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Artifex
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
08 februari 2005
Thema's:
[Dromen]
[Humor]