onze liefde is voorbij.
de liefde die je voor mij had is weg.
maar dat ik nog heel veel van jou hou intereseert je niet.
je bent boos op me omdat ik
je niet vertrouwde, je een loverboy
noemde en ga maar verder.
je denk niet na wat ik allemaal heb meegemaakt
jij komt in het zieknhuis te liggen.
die dagen dat je daar ligt heb ik altijd aan jou gedacht
maar wat maakt het uit.
een paar dagen vertel je dat je ex al 2 maanden zwanger is
toenk dat hoorde schrok ik me kapot. het was een geheim ik mocht het nie verder vertellen. maar ik zat er wel heel erg mee. ik heb een aantal nachten niet kunnen slapen omdat ik dacht dat je weer naar je ex zou gaan.
maar waarom zou ik nog tegen jou zeggen hoeveel ik van jou hou. het intereseert jou toch geen ene zak.
je hebt op de chatsite gezegt ik praat nie meer met je maar als ik er ben praat je wel tegen me. waarom doe je dat?
savonds ben je der weer. je hebt een feest bij jou thuis. nou leuk voor je. je zegt dat er leuke meiden rond lopen. waarom ga je ze nie proeven?
je zegt dat je vriend met me wil daten. ik vind het leuk dat hij met mij wil daten. alleen ik kan het niet ik wil jou geen pijn doen.
de volgende dag ben ik met je vriend aant chatten. het is erg gezellig. en op eens ben ik met jou aan het chatten je zegt loop je nu ook al met me vriend te flik vlooien. ik doe niks.
even later hoor ik van je vriend dat je naar griekenland gaat verhuizen. waarom ga je? je kan toch hier blijven ik sout wel op.
dan wordt er gevraagt wat ik zou doen als ik zwanger van je zou zijn. jou reactie is gelijk weg laten halen wie wil er nou een kind van een loverboy. nou ik wil graag een kind van jou maar wat maakt het uit wat ik wil.
aan de ene kant had ik gewild dat ik je nooit had ontmoet. dan hadden we dit gezeik ook niet gehad. en was jij nu ook niet naar griekenland gegaan.
ik hoop dat onze ruzie snel voorbij is want ik trek het nie lang meer. ook al is het wal altijd heel gezellig met je op de chat maar dat geloof jij toch nie.
eigenlijk heb ik zin om een eind aan me leven te maken. wrom moet ik nog verder gaan met leven. ik heb toch ruzie met jou.
je wilt graag trouwen met de vrouw van wie je houd en ik vraag me af wie dat is. ik denk natuurlijk gelijk je ex. maar ik heb het mis. je wilt graag met mij trouwen.
je zegt dat je me heel erg mist. en dat je heel graag bij me wilt zijn en dat je alles met me wilt doen.
kheb met een vriendin gesproken die jij ook wel kent. heb haar gezegt dat ik het nie meer kan. zei denk de relatie tussen jou en mij. maar dat bedoel ik nie. ik wil dood. heel graag zelfs. toen ze dat hoorde schrok ze. ze zei dat ik eens normaal moest doen. maar wrom zou ik nog normaal doen. ik doe toch niks goed bij jou. ik doe alles verkeerd. dus zou het beter zijn als ik dood zou zijn.
maar schat je moet weten dat ik heel veel van je hou en je heel erg mis.
*mensen sorry dat het niet rijmt maar dit moet ik gewoon kwijt. dus daarom typ ik dit*