ik wil zo graag weg, hier vandaan
maar wat ik ook zeg, ze laten me niet gaan
en ik weet wel als ik wil houd niemand me tegen
het is tenslotte mijn leven
ik ben gewoon zo op
het wordt echt serieus tijd dat ik voorgoed stop
ik zou het uit willen schreeuwen van de pijn
ik kan hier gewoon niet meer zijn
ik blijf elke keer weer falen
kan het wel duizend keer herhalen
dat mijn einde in zicht is gekomen
daar heb ik vrede mee genomen
als je aan het einde komt
wetend dat je zo veel mensen hebt verwondt
dan ben je blij dat je weg kunt
dat je de mensen om je heen weer een beter leven gunt
ik kan niet met al die speciale mensen praten
begin ze langzaam aan onbewust te haten
in het begin kon ik het wel
maar hun lieten me in m'n waarde over wat ik hun vertelde