Het patroon
*weekgedicht*
Herkenning van je woorden
herkenning van gedachten
in stilte lijk je te schreeuwen
tranen ongezien
Herkenning in je daden
herkenning in gevoelens
gebrek aan zelfvertrouwen
overladen met zelfhaat bovendien
Pijnlijk herkenbaar
van alle pijn die je voelt
en de zware last die je
op je schouders tilt
Pijnlijk kijk ik toe
herken jou patroon in mij terug
maar ik kan je niet helpen
omdat je het niet tonen wilt
09 – 02 – 2005
~Miriam~
druppeltje: | Woensdag, februari 09, 2005 16:07 |
rakend geschreven, helemaal anders dan mij aangepakt trouwens.. liefs drup |
|