Al van de eerste keer dat
ik je zag vond ik je speciaal.
Er zijn ondertussen nog
jaren voorbij gegaan.
Soms hoorde we elkaar
wel weken niet,
maar nooit ben ik
je vergeten!
In die tijd heb ik al
mijn gevoelens voor jou
veilig opgeborgen in een kistje
diep in m'n hart.
En de sleutel?
Die hebt ik weggesmeten,
zo kan niemand het ooit
openbreken.
Maar ik heb nooit geweten
dat jij de sleutel had
tot m'n gevoelens en soms
wel eens stiekem komt piepen.
*beu, kkom ni uit m'n woorde de laatste tijd, maar swat...*